2019 kommer til at handle om sundhed

2019 kommer til at handle om sundhed

Ansico er nu blevet 4 år gammel, og de seneste år har Ansico administreret mere end 50 sider. I slutningen af 2018 var fokus at få det antal ned, og nu er der faktisk kun en 10-15 stykker tilbage. Dette skyldes især, at jeg nu ikke længere er studerende, og derfor ikke har den samme tid til at vedligeholde hjemmesider.

Blandt andet er en del sider fusioneret på det seneste. Siderne Blivblogger.guide, Webhotel.guide, Geekydigital.info, Geekyhardware.com og Geekysoftware.info er blevet fusioneret med IT-blogger.dk, så alle IT-relaterede blogs nu er samlet i én blog.

Jeg har dog også startet nye blogs. Blandet andet er der kommet Forbrugerblogger.dk, der skal fokusere på artikler rettet til forbrugere. Temaet i 2019 vil især være kviklån, hvor jeg vil forsøge med nogle lidt mere kritiske artikler, fordi de fleste affiliate artikler om kviklån beskriver deres produkter meget pænere, end de faktisk er. Det vil jeg gøre noget ved.

Så har jeg startet siden Mediciner.info, hvor jeg vil forsøge at lave et opslagsværk til sundhedsprofessionelle. Det er stadig under opbygning, og det vil nok tage mange år at lave. Det betyder samtidig også at de sider med noter fra da jeg var medicinstuderende, formentlig ikke vil blive vedligeholdt så meget. Det drejer sig især om Medicin.wiki og Studmed.info.

Erhvervsblogger.dk vil formentlig ikke blive så meget opdateret i 2019, da der allerede er beskrevet en del af de mest basale ting til iværksættere.

Hovedfokus for Ansico i 2019 vil formentlig være sundhed, dvs. videreudvikling af et opslagsværk til sundhedsprofessionelle. Jeg lavede jo i sin tid Medicin.wiki da jeg var medicinstuderende, og kan da også se at mange bruger det, men tænker jeg gerne vil have et mere avanceret opslagsværk. Det kommer jeg især til at arbejde med i 2019.

Det var lidt om hvad mine planer er for Ansico’s sider i 2019. Hvad er dine planer?

Andreas Andersen