Annoncering på Ansico hjemmesider

Af og til er der nogen der kontakter mig for at spørge om mulighederne for at annoncere på en af Ansico’s hjemmesider. Derfor kan du i denne artikel læse om de generelle muligheder, og er du nærmere interesseret eller har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen nederst.

Annoncering på Ansico’s hjemmesider foregår via forskellige kanaler:

  • Adsense
  • Affiliate Marketing
  • Interne annoncører
  • Sponsorerede indlæg

Jeg anvender PartnerAds, Adservice og Digital Advisor som affiliate netværk, og hvis du ønsker at annoncere på Ansico’s hjemmesider kan du kontakte mig nedenunder, og gøre opmærksom på at du er tilmeldt et af disse netværk.

Du kan også lave en intern aftale, der for eksempel omfatter en betaling for bannerreklamer eller et affiliate link, hvor der betales pr. interaktion, dvs. pr. visning eller pr. klik. Prisen for dette aftales indbyrdes mellem dig og mig, men du må meget gerne komme med et oplæg.

Sponsorerede indlæg kan enten være hvor du sponsorerer et produkt, som jeg så anmelder på en af Ansico’s hjemmesider efter dit ønske. Vær opmærksom på at jeg laver ærlige anmeldelser, og skriver selvfølgelig om mit ærlige indtryk af et produkt. Du kan også betale et engangsbeløb for at skrive om et bestemt emne. Prisen for dette aftales indbyrdes mellem dig og mig, men du må meget gerne komme med et oplæg.

Jeg forbeholder mig retten til at takke nej til annoncering, hvis jeg ikke selv kan stå inde for produktet eller ikke har kompetencer til at anmelde det.

Dit navn (skal udfyldes)

Din e-mail (skal udfyldes)

Emne

Din besked