FAQ

På denne side kan du læse forskellige spørgsmål til forhold der vedrører hjemmesider der administreres af Ansico. Se også vores Privatlivspolitik og betingelser.

Hvad er et affiliate link?

Affiliate link er en bestemt type links, der kan forekomme i nogle af artiklerne på Ansico’s hjemmesider. Disse links vil være markeret som “affiliate link”. Når du klikker på et affiliate link, bringes du hen til den samme side som hvis det var et almindeligt link, men hvis du køber noget tjener vi en mindre kommision. Dette er med til at finansiere driften af hjemmesiderne.

Affiliate links påvirker ikke selve indholdet af artiklerne. De er skrevet ligesom hvis det bare var et almindeligt link. Men hvis der i en artikel omtales et bestemt produkt eller hjemmeside, og vi har muligheden for at få et affiliate link til dette produkt eller hjemmeside, så indsættes dette for at bidrage til finansieringen af hjemmesiden.

Hvis du ser et affiliate link, der ikke er markeret som sådan, må du meget gerne kontakte os og informere os.

Hvad er en sponsoreret artikel?

En sponsoreret artikel betyder at Ansico modtager betaling for at skrive om et bestemt emne eller produkt. Disse artikler vil være markeret som “sponsoreret artikel”. Formålet med en sponsoreret artikel er at finansiere driften af hjemmesiderne.

At en artikel er sponsoreret betyder ikke at indholdet på siden er misvisende eller påvirket af finansieringen. Som udgangspunkt skriver vi kun om emner, der i forvejen er relevante og skriver altid ærligt om vurderingen af produkter. Dette er også en betingelse for at en sponsoreret artikel overhovedet kan optages.

Bannerreklamer er de billedreklamer som optræder i menuen på Ansico’s hjemmesider. Igen er formålet at finansiere driften af hjemmesiderne. Bannerreklamerne kan enten stamme fra Google Adsense eller diverse affiliate netværk.

Hvis de stammer fra Google Adsense, har vi ingen indflydelse på hvilke reklamer der vises. Det er alene Google Adsense’s algoritme der beregner hvilken reklame der vil være mest relevant for dig.

Hvis de stammer fra et affiliate netværk, er bannerne udvalgt til det enkelte site efter relevans, men ikke til den enkelte artikel. De enkelte artikler påvirkes derfor ikke af hvilke bannere der vises.

Jeg håber denne FAQ kan være med til at klargøre de spørgsmål der kan være til hvordan Ansico’s hjemmesider finansieres. Hvis du har flere spørgmål er du velkommen til at kontakte os.