Historien bag Ansico

Ansico er en online virksomhed, der beskæftiger sig med blogging på flere forskellige platforme. På denne side kan du læse historien bag de forskellige platforme.

Jeg startede med at udvikle min første hjemmeside i 2000. Det var en hjemmeside på den platform, der dengang hed Subnet og som var en gratis hjemmeside man havde liggende på et subdomæne. Samtidig begyndte jeg at lære forskellige programmeringssprog, som jeg afprøvede med tiden. I 2008 fik jeg mit første eget domæne, der var en privat hjemmeside hvor jeg havde mit CV og skrev om forskellige projekter jeg havde.

I 2012 gik jeg igang med at blogge på IT-blogger.dk, der er den største blog jeg har pt. Meningen var at dele mange af de erfaringer jeg havde med forskellige IT-problemer og løsninger på forskellige supportemner. Herudover skrev jeg forskellige tutorials og nyheder inden for IT-området.

I 2015 stiftede jeg virksomheden Ansico, der skulle holde styr på de reklameindtægter som skulle finansiere driften af hjemmesiderne. I den forbindelse lavede jeg også bloggen Erhvervsblogger.dk, hvor jeg delte de udfordringer jeg havde da jeg stiftede virksomhed, og løsningerne på disse. I 2019 valgte jeg at starte en blog om forbrugeremner på Forbrugerblog.eu.

Jeg arbejder i dag som læge, og da jeg læste på medicinstudiet bloggede jeg lidt om medicinske emner på Studmed.info og skrev mine noter til mange ting på Medicin.wiki. Jeg arbejder i dag også på et opslagsværk for sundhedsprofessionelle på Mediciner.info, selvom dette er langt fra færdig. Jeg blogger også om sundhedsemner på Andreasandersen.me og mit CV kan du se på APHA.dk.

Nå ja, så har jeg da også samlet forskellige gode opskrifter her.

Finansieringen af driften af hjemmesiderne sker ved at vise reklamer på hjemmesiderne. Her viser jeg både reklamer fra AdSense, diverse affiliate netværk og så mit eget reklamenetværk fra annoncører jeg har indgået en speciel aftale med. Du kan også læse mere om annoncering her.

Udover de interne sider, står Ansico også for andre online opgaver, såsom administrationen af andres hjemmesider samt generelt at lave og opdatere andres hjemmesider.

Tidslinje: